Prosječno tvrtke troše do 15% svog vremena za rješavanje problema povezanih s pisačima i višenamjenskim uređajima.

Ako imate vlastite pisače, vjerojatno ste se suočili s neugodnim zadatkom pronalaska, naručivanja i zamjene odgovarajućih spremnika ili pronalaženja uputa na internetu kad se pisač “blokira”.

Sve to nosi dodatne troškove i što je najvažnije oduzima nam već ograničeno vrijeme.

Za učinkovite procese u tvrtkama, organizacijama, obrazovnim ustanovama, ispisivanjem se mora upravljati što je moguće efikasnije. Međutim, mnogi pojedinci i dalje zanemaruju važnost zdravog pristupa upravljanju pisačima i višenamjenskim uređajima.

Pisačima je potrebno redovito i kvalitetno održavanje kad su u pitanju problemi s upravljačkim programima, kompatibilnosti softvera ili problemi s ispisom i skeniranjem.

Problemi s ispisom ne bi vam trebali biti prioritet. Dopustite tehničkim stručnjacima Optiprinta da se brinu za sve, a svoje vrijeme pametnije koristite  posvećeni vašem poslu.

U Optiprintu smo ponosni što 95% prijavljenih slučajeva odradimo istog radnog dana, dok hitne slučajeve rješavamo unutar 4 radna sata od trenutka prijave.

Naš tim za tehničku podršku reagira velikom brzinom kako bi osigurao nesmetano poslovanje.

“Danas se više od 30% problema rješava na daljinu, telefonom ili putem Teamviewera, koji naše tehničare povezuje s klijentovim računalom”, kaže Alen Škrlin, šef  tehničkog odjela Optiprinta.

Optiprint tim za tehničku podršku se kontinuirano usavršava u skladu s najnovijim dostignućima na polju ispisa, ne samo hardvera već i softvera. Problemi s preuzimanjem ispravnih drivera  i povezivanjem pisača s računalom ili mrežom briga su prošlosti.

Učinkovita usluga pisača osigurana je i primjenom aplikacije Mighty Fields koja našim tehničkim stručnjacima daje uvid u dosadašnje servisne intervencije. To im omogućuje brže i kvalitetnije servisiranje uređaja. Uz svaku uslugu obavljaju i preventivni pregled uređaja.

Dakle, ako želite ispisivati potpuno bezbrižno te uštedjeti vrijeme i troškove, mi smo prava adresa.

Ako seželite sami uvjeriti u kvalitetu naše usluge, nudimo vam besplatno probno razdoblje uređaja. Ovdje naručite besplatno probno razdoblje.

Pogledajte kako vam Optiprint može uštedjeti vrijeme i kako možete biti učinkovitiji u svojim poslovnim procesima.