Printanje predstavlja visoki faktor troškova unutar tvrtke. Ono uključuje kupnju novog pisača, stalnu kupnju tonera/tinti, održavanje pisača … U Optiprintu promijenili smo takav pristup razmišljanja. Unutar naše usluge savjetujemo tvrtke o prikladnosti i odabiru pisača ili višenamjenskog uređaja. Također, optimiziramo troškove tiskanja u tvrtki. U većim uredima tvrtke se često odlučuju za iznajmljivanje kombinacije različitih uređaja, poput kopirnih uređaja, multifunkcijskih uređaja i jednostavnih pisača. Međutim, manje tvrtke često nastoje unajmiti učinkovitiji višenamjenski uređaj koji nudi različite funkcije unutar jednog pisača. Sukladno tome, u Optiprintu prilagođavamo našu uslugu i nudimo tri osnovna paketa za najam: START paket, TOP paket i OPTI paket.

Optimizacija s kompletnom uslugom najma ispisa

U Optiprintu razvili smo jedinstvenu tehnologiju za ispis tinte na papir. Uspjeli smo postići ekvivalent cijene tiska u boji u odnosu na crno-bijeli tisak. Naš sustav ispisa, koji radi u neprekidnom načinu isporuke tinte, može proizvesti do 40.000 ispisa u boji. Kad razina tinte u kontinuiranom spremniku s tintom padne na minimalnu razinu, sustav otkriva promjenu i od vas zatraži da ponovno napunite tintu. Kvalificirani tehničar tvrtke Optiprint posjetit će tvrtku i napuniti spremnik s tintom.

U Optiprintu osiguravamo bezbrižan ispis i skeniranje. Kod nas tvrtke ne gube vrijeme na rješavanje izazova, jer ih neprekidno podržava Optiprintov servisni tim koji nudi sveobuhvatnu pomoć u tehničkim pitanjima. Više od 95% tehničkih komplikacija riješi se unutar istog radnog dana.

Širok raspon pisača – rješenje za svakog poduzetnika

 U Optiprintu nudimo mjesečni najam pisača prilagođenih potrebama tvrtke. U ponudi imamo niz pisača, od malih uređaja do većih multifunkcijskih uređaja i samostojećih kopirnih strojeva. Naši kupci su uglavnom male i srednje tvrtke, koje cijene mogućnost bezbrižnog ispisa u boji i skeniranja sa sviješću o optimizaciji troškova.

Najmom usluge Optiprinta tvrtke smanjuju mjesečne troškove tiskanja. Fiksni mjesečni najam uključuje pisač, njegovu besplatnu instalaciju, brzu uslugu i podršku, neograničeno skeniranje, beskonačni spremnik u boji i određeni broj ispisa u boji ili crno-bijelih. Oslobađamo korisnike svih briga oko ispisa i skeniranja.

Tvrtka plaća samo ono što stvarno treba i koristi

Razvili smo poslovni model koji našim poslovnim partnerima omogućava najbolji pregled troškova ispisa i istovremeno ih smanjuje, uz ispis u boji i neograničeno skeniranje.

Tvrtka odabire paket na temelju potreba ispisa. Cijena paketa temelji se na kombinaciji izbora uređaja za ispis, željene funkcionalnosti i potrebe ispisa. Generalno gledajući tvrtka plaća samo ono što stvarno treba i koristi.

Paketi su prvenstveno namijenjeni poslovnim kupcima; međutim, neke od naših prilagođenih usluga dostupne su i pojedincima. Konkretno, paket START pokazao se kao izvrstan dodatak za kućanstva koja koriste tisak za rad od kuće i za osobnu upotrebu (ispis dokumentacije, školskog materijala, fotografija itd.).

Optiprint START paketi, TOP i OPTI

U Optiprint-u smo ponosni partner naših kupaca. Već smo instalirali više od 4.600 pisača u jadranskoj regiji.

Kad nas poslovni korisnici kontaktiraju, dodijeljeni su prodajnom savjetniku koji odgovara specifičnim željama i potrebama. Optiprint specijalist  provodi analizu mjesečnog ispisa tvrtke, savjetuje pri odabiru uređaja za ispis i korisničkog paketa.

Poslovnim uporabnikom je ob vzpostavitvi stika z nami dodeljen prodajni svetovalec, ki prisluhne specifičnim željam in potrebam. Optiprintov strokovnjak nato opravi analizo mesečnega tiskanja v podjetju ter svetuje glede izbire naprave in paketa.

START paket

Paket je dobar izbor za manje urede ili domove. Sadrži manji radni višenamjenski pisač. Do tri korisnika mogu koristiti pisač. START paket uključuje ispis i kopiranje u boji (do 10.000 mjesečnih ispisa u boji ili crno-bijelih) i neograničeno skeniranje. Paket je savršen za korisnike koji traže pristupačan i učinkovit ispis u boji .

Zadovoljna korisnica paketa START, gospođa Sandra iz pravne firme Sandra Cico, rekla je: “Izuzetno mi je drago što koristim usluge Optiprinta. Primila sam sve važne informacije i objašnjenja u vezi s optimizacijom ispisa, ugradnjom i uporabom pisača. Vrlo brzo sam primila ponudu, te je idući dan odrađena instalacija samog uređaja.  Zadovoljan sam svime, uslugom i pisačem u boji. Sigurna sam da će suradnja s tvrtkom Optiprint biti dugoročna i presretna sam što preporučujem Optiprint. “

TOP paket

Odabirom ovog paketa TOP tvrtke mogu osigurati kvalitetan ispis s većim višenamjenskim uređajem koji nudi naprednije značajke, poput brzog dvostranog skeniranja i ispisa, slanje skeniranih dokumenata u sistemski dokument, e-poštu ili mapu računalne mreže na računalu. TOP paket odabiru tvrtke koje imaju četiri ili više korisnika pisača. Paket uključuje neograničeno skeniranje i ispis preko 3.000 ispisa u boji  ili crno-bijelih.

Zadovoljni korisnici TOP paketa, zaposlenici Vizija računovodstva, d.d., dali su sljedeću izjavu: “Možemo reći da je suradnja s Optiprintom iznimno ugodna. Potrošnja se smanjila, dok istovremeno možemo ispisati sve što želimo u boji. “

OPTI paket

OPTI paket nudi optimalno rješenje prema specifičnim potrebama svake tvrtke. Odabir je tvrtki koje imaju različite zahtjeve za tisak iz različitih odjela. Prema tome, tvrtke se odlučuju za najam kombinacija velikih kopirnih strojeva, stolnih multifunkcijskih uređaja i manjih stolnih pisača.

OPTI paket je prilagođeni paket. Stručnjaci Optiprinta provode dubinsku analizu tiska tvrtke i savjetuju je o njenoj optimizaciji. Cilj je stvoriti učinkovit sustav za ugradnju ispisnih uređaja koji udovoljava zahtjevima ispisa pojedinih odjela u tvrtki.

Svaki preventivni pregled našeg tehničkog servisnog centra uključuje punjenje tinte, čišćenje stakla, čišćenje vanjske strane pisača, provjeru kalibracije glave pisača i provjeru kvalitete ispisa. Prilikom posjete tvrtki, tehničar Optiprint provjerava i stanje ostalih Optiprint uređaja koji se koriste.

T2 d.o.o. ostaje naš odani korisnik, iznajmljujući kombinaciju različitih pisača i višenamjenskih uređaja u sklopu OPTI paketa. Voditelj odnosa s kupcima T2 d.o.o. dao sljedeću izjavu: “Glavni razlog za započinjanje suradnje je izuzetno povoljan ispis u boji. Tijekom suradnje pokazali su se vrlo odgovornim u ispravljanju pogrešaka. Zbog dobre suradnje s Optiprintom i povoljne upotrebe njihovih pisača, postupno opremamo Optiprint pisačima i druge urede, gdje smo imali vlastite uređaje  ili gdje smo imali pisače u najmu, ali sa visokim troškovima zakupa. “

Besplatno probno razdoblje

Iznajmljivanjem Optiprint rješenja nudimo bezbrižan tisak i skeniranje na cijelom širem području Jadranke regije. Nudimo visoku razinu usluge s pouzdanim prodajnim savjetnicima, optimalnim najamnim paketima i obučenim servisnim tehničarima.

Da bismo vas uvjerili u kvalitetu naše usluge, nudimo besplatan i neobvezujući test ispisa i skeniranja. Možete birati između različitih paketa, različitih pisača i višenamjenskih uređaja. Ovdje ispunite svoj zahtjev.

Osiguravanje bezbrižnog ispisa naša je misija, a vaše zadovoljstvo je nagrada za naš rad.