Visokokvalitetni uredski pisač važna je stavka u svakom uredu. Međutim, svaki ured ima drugačije zahtjeve za ispis i skeniranje. Prije nego što iznajmite pisač, pametno je zapitati se koje su potrebe vaše tvrtke za ispisom i skeniranjem.

Osnovna pitanja koja vode do ove odluke su

Ispisujemo li često i puno ili najviše skeniramo? Trebamo li visoku kvalitetu ispisa ili je dovoljna prosječna razina? Imamo li jednog ili više korisnika koji koriste uređaj?

U Optiprintu nudimo širok raspon pisača, od jednostavnih do multifunkcijskih uređaja i velikih kopirnih uređaja. Otprilike dijelimo pisače na manje radne, multifunkcijske i velike kopirke.

Manji stolni pisači

Stolni pisači su dobar izbor za tvrtke s manjim potrebama ispisa. Stolni pisači su mali i jednostavni za upotrebu. Moćni su i nude istovremeno korištenje višestrukih funkcija. Brzina ispisa je prosječna za crno-bijele kopije i nešto sporija za kopije u boji. Stolni pisači nude dvostrano skeniranje. Prednost nekih stolnih pisača je što uključuju mogućnost ispisa na različitim veličinama papira (A3 i A4). Svi stolni pisači rade putem WiFi ili WLAN veze i imaju mogućnost povezivanja putem USB ključa.

Manji stolni pisač dobar je izbor za manje urede i koristi ga do tri korisnika. U Optiprintu nudimo paket START koji uključuje najam stolnog pisača i uključuje do 10.000 crno-bijelih ili u boji ispisa mjesečno i neograničen broj skeniranja. Paket je savršen za urede koji traže pristupačan, jednostavan i učinkovit ispis.

Višenamjenski uređaji

Iznajmljivanje višenamjenskog uređaja učinkovito je rješenje za tvrtke koje puno ispisuju i zainteresirane su za ispis visoke kvalitete. Osim ispisa, tvrtke ga koriste i za fotokopiranje i skeniranje dokumenata i slanje faksova. Prednost ove tehnologije je u tome što nudi nekoliko funkcija u jednom uređaju. Prije pojave tehnologije, tvrtke su bile prisiljene koristiti pojedinačne uređaje poput skenera, kopirnih uređaja, uredskih pisača i faks uređaja. Danas mogu učiniti sve s jednim multifunkcijskim strojem, što štedi puno vremena.

U Optiprintu nudimo različite vrste višenamjenskih uređaja. Naši klijenti biraju između novijih modela uređaja koji nude visokokvalitetni ispis u boji i crno-bijeli. Brzina ispisa i skeniranja na većini uređaja je velika i može se lako usporediti sa brzinom ispisa na velikim kopirnim strojevima (do 55 stranica u minuti). Osim brzog ispisa uređaji dolaze i  sa opcijom dvostranog skeniranja i ispisa te slanja skeniranih dokumenata u e-poštu i mrežnu mapu računala. Višenamjenski stolni pisači imaju ugrađene inteligentne načine snimanja i uređivanja dokumenata i nude napredne sigurnosne značajke. Svi pisači koriste Wi-Fi ili WLAN vezu i imaju mogućnost povezivanja pomoću USB-a.

Iznajmljujući višenamjenski uređaj, tvrtke izbjegavaju amortizaciju tehnologije i nude dodatna smanjenja troškova odabirom TOP paketa koji uključuje neograničeno skeniranje i ispis preko 3000 ispisa u boji  ili crno-bijelih. Višenamjenski uređaj idealan je za one koji trebaju brzi ispis i skeniranje ili za urede s više od četiri korisnika.

Veliki kopirni uređaji

Da bi osigurale nesmetan rad, tvrtkama je potrebna snažna tehnologija. Prednost ove tehnologije je što omogućuje vrlo brz i kvalitetan dvostrani ispis i skeniranje na različitim formatima papira.

Samostojeći fotokopirni uređaji nude brojne funkcije za ispis, kopiranje, skeniranje, slanje, pohranu i faks. Veliki kopirni uređaji imaju ugrađene inteligentne metode za snimanje i uređivanje dokumenata i napredne sigurnosne značajke. Uključuju više ladica za papir A4 i A3 formata. Jedna od važnijih značajki je brzina tehnologije, jer noviji modeli ispisuju do 55 stranica u minuti. Pomoću softverskih kopirnih uređaja možete se povezati na USB i WLAN i poslati skenirane dokumente u mrežne mape ili e-poštu.

Tvrtke se često odlučuju za najam kombinacija velikih kopirnih uređaja, višenamjenskih uređaja za radne površine i manjih stolnih pisača. U takvim se slučajevima tvrtke odlučuju za CARINSKI PAKET (OPTI paket), koji im omogućuje sastavljanje najisplativije najamne kombinacije s najvišom razinom korisnosti. Savjetujemo poslovne partnere u pogledu opreme koju imamo u našem portfelju i kako optimizirati tisak. Mjesečni najam uključuje održavanje.

Inovacija Optiprint

U Optiprint nudimo uslugu bezbrižnog ispisa i skeniranja u boji. U isto vrijeme pomažemo u smanjenju troškova, jer naša usluga uključuje niz besplatnih usluga koje su uključene u fiksnu cijenu za mjesečni najam stroja. Osim usluge i pouzdane podrške, nudimo nikad prazan uložak koji omogućuje ispis i skeniranje i crno-bijelih i kopija u boji po istoj cijeni s neograničenim skeniranjem.

U Optiprintu nudimo tehnološki napredno i ekološki prihvatljivo rješenje u kojem uređaj koristi samo jedan set spremnika tijekom svog životnog vijeka.

Ovdje možete provjeriti naše usluge i pakete Optiprint.