Zašto izabrati Optiprint najam, umesto kupovine štampača?

Celovito rešenje

Fiksna mesečna cena najma obuhvata uređaj, instalaciju, brz servis i tehničku podršku, Optiprint sistem i/ili kertridže i dogovoreni broj ispisa u boji ili crno-belih ispisa. Sa savršenom uslugom rasteretimo vas svih briga vezanih za štampu.

Bezbrižno štampanje u boji

Štampanje u boji obično je 5-8 puta skuplje od crno-belog štampanja. Sa sopstvenim razvojem cenu štampe u boji izjednačili smo sa cenom crno-bele štampe. U vaše poslovanje vraćamo boje.

Brz i efikasan servis

Više od 95% servisa obavimo u istom radnom danu. Zajedno sa aktivnom tehničkom ekipom, na pozive reagujemo vrlo brzo i garantujemo vam nesmetan rad.

Besplatna proba

Nudimo vam besplatnu i neobavezujuću probu uređaja, na osnovu koje možete da se uverite o pogodnosti rešenja za vaše poslovanje.

Ekološko rešenje

Zbog sopstvenog razvoja uređaj potroši, i to bez obzira na količinu štampe, samo jedan komplet kertridža, zato nije potrebno da se oni menjaju. Sa svakim novim poslovnim partnerom smanjimo broj otpadnih kertridža i tonera, i na taj način čuvamo prirodu.

Garantovana ušteda

Zasnovali smo poslovni model, koji našim poslovnim partnerima omogućava najbolji pregled troškova štampe i istovremeno ih snižava – čak i do 80%. Sa Optiprintom pored novca uštedite i vreme.

Bez ugovornog vezivanja

Poslovni svet je pun brzih i neočekivanih promena, koje diktiraju prilagodljivost u donošenju odluka. Razumemo smernice poslovanja, zato vam omogućavamo ugovor bez dugoročnog vezivanja.

Iznajmljivanje kolor štampača
i multifunkcijskih uređaja

Bezbrižno
štampanje u boji

Ekološko rešenje
za svaku kancelariju

Brza i efikasna
tehnička podrška