Stvaramo trendove budućnosti

Pouzdanost

Kao prvi na slovenačkom tržištu razvili i implementirali smo inovativno rešenje, koje rezultira u drastičnom sniženju troškova štampe. Zbog višegodišnjeg iskustva i široke franšizne grupe poznati smo kao pouzdan poslovni partner. Na osnovu dugoročne usmerenosti ka nalaženju optimalnih rešenja štampe, našim poslovnim korisnicima omogućavamo kvalitetne usluge i proizvode, koji su uvek u koraku sa vremenom.

Pošten odnos i kvalitetno partnerstvo

Cenimo i trudimo se za pošten i korektan odnos prema svim poslovnim partnerima, koji bazira na pouzdanju i etičnosti. Sa prilagođavanjem pojedinačnim korisnicima i kvalitetnom uslugom stvaramo i zadržavamo zadovoljne poslovne partnere – u nas ima poverenje već više od 2.500 poslovnih subjekata.

Neprekidan razvoj

Stalna poboljšanja i praćenje tehnološkog napretka su strast, koja je u našom preduzeću prisutna već od samog početka. Zbog razumevanja potreba naših klijenata uspeli smo stvoriti tim talentovanih stručnjaka, koji sa svojim svakidašnjim radom poboljšavaju našu uslugu, koja povećava zadovoljstvo kako kod naših korisnika tako i kod poslovnih partnera.

Iznajmljivanje kolor štampača
i multifunkcijskih uređaja

Bezbrižno
štampanje u boji

Ekološko rešenje
za svaku kancelariju

Brza i efikasna
tehnička podrška