Naša priča

Kompanija Optiprint, d.o.o. osnovana je 2009. godine, sa namerom kreiranja cenovno dostupnog i za poslovne korisnike bezbrižnog najma kolor štampača i multifunksijskih uređaja.

Uspešan poslovni model i kao posledica sve veći interes za našu uslugu od strane poslovnih korisnika iz čitave Slovenije, podstaknulo nas je da organizujemo franšiznu mrežu, kako bi preko naših franšiza pokrili celu Sloveniju. Sa našim poslovnim modelom takođe smo prisutni u Hrvatskoj, Srbiji, Rumuniji, Austriji i u Češkoj.

Na osnovu dovršenog franšiznog modela naši poslovni korisnici primaju uslugu na jednakom nivou, bez obzira na to, gde se oni nalaze i kako imaju organizovano poslovanje. Neprestano smo u potrazi novih, naprednih načina štampe i poboljšanja radnih procesa, koji olakšavaju rad zaposlenima i primaocu franšize, a korisnicima nude ljubaznu i cenovno dostupnu uslugu.

Možemo da se ponosimo sa mnogo izvanredno zadovoljnih korisnika, sa kojima zajedno stvaramo rast čitave franšizne mreže.

Stvaramo trendove budućnosti

Pouzdanost

Kao prvi na slovenačkom tržištu razvili i implementirali smo inovativno rešenje, koje rezultira u drastičnom sniženju troškova štampe. Zbog višegodišnjeg iskustva i široke franšizne grupe poznati smo kao pouzdan poslovni partner. Na osnovu dugoročne usmerenosti ka nalaženju optimalnih rešenja štampe, našim poslovnim korisnicima omogućavamo kvalitetne usluge i proizvode, koji su uvek u koraku sa vremenom.

Pošten odnos i kvalitetno partnerstvo

Cenimo i trudimo se za pošten i korektan odnos prema svim poslovnim partnerima, koji bazira na pouzdanju i etičnosti. Sa prilagođavanjem pojedinačnim korisnicima i kvalitetnom uslugom stvaramo i zadržavamo zadovoljne poslovne partnere – u nas ima poverenje već više od 2.500 poslovnih subjekata.

Neprekidan razvoj

Stalna poboljšanja i praćenje tehnološkog napretka su strast, koja je u našom preduzeću prisutna već od samog početka. Zbog razumevanja potreba naših klijenata uspeli smo stvoriti tim talentovanih stručnjaka, koji sa svojim svakidašnjim radom poboljšavaju našu uslugu, koja povećava zadovoljstvo kako kod naših korisnika tako i kod poslovnih partnera.

Misija

Ne propustimo poslovnu priliku

Naša misija je garantovanje kvalitetnog, ekološkog i dostupnog najma kolor štampača i multifunkcijskih uređaja, za vse vrste poslovnih korisnika.

Vizija

Inicijativa i volja vode ka odličnim rezultatima

Postati i ostati vodeći u svetskom merilu na području razvoja inovativnih sistema za neprekidno punjenje tinte, kako i na području usluga najma kolor štampača i multifunkcijskih uređaja.

Pitanja i odgovori

Kako mogu postati vaš korisnik?
Popunite formular na sajtu i kontaktiraćemo vas u najkraćem mogućem roku, da bi se dogovorili za odgovarajući termin besplatne probe.

Šta dobijem sa vašom uslugom?
Fiksna cena najma obuhvata uređaj, instalaciju, redovno servisiranje i otklanjanje grešaka, tehničku podršku, rezervne delove i potrošni materijal (kertridži itd.) i dogovoreni broj ispisa u boji ili crno-belih ispisa. Jedino papir i struja nisu uključeni u cenu najma.

Naj koje vreme me ugovor o najmu vezuje?
Omogućavamo vam ugovor bez dugoročnog vezivanja. Ugovorno vezivanje u nekim slučajevima zavisi od paketa najma. U primeru kratkoročnog najma (1–3 mesece) računamo 60,00 KM (bez PDV-a) + kilometrinu (u skladu sa važećim zakonima), za troškove instalacije.

Kakvo je vreme reagovanja u slučaju kvara?
Više od 95% grešaka, koje nam klijenti jave do 12. sati, otklonimo istog dana, dok kvarove koje nam klijenti jave posle 12. sati otklonimo istog ili najkasnije sledećeg dana.

Kako je sa najmom van Beograda?
Zajedno sa našom franšiznom grupom pokrivamo celu BiH, a svi naši korisnici primaju uslugu na jednakom nivou, bez obzira na to, gde se oni nalaze.

Da li moramo sami da kupimo uređaj?
Ne, uređaj je uključen u cenu najma. O konkretnom tipu štampača/uređaja dogovorićete se sa našim savetnicima, u zavisnosti od vaših potreba.

Kako je sa kertridžima?
Kertridži i ostali potrošni materijal (sem papira i struje) su već uključeni u cenu najma, zato njih ne plaćate dodatno.

Kako je sa servisom uređaja?
Fiksna cena najma obuhvata sve usluge servisiranja. Izuzetak su kvarovi prouzrokovani nemarnom ili nepravilnom upotrebom uređaja. U slučaju nemarne upotrebe uređaja popravka se naplati po važećem cenovniku servisnih usluga.

Postanite član našeg tima

Trudimo se, da našim zaposlenima omogućimo da rade posao koji ih veseli. Verujemo da osoba zadovoljna sa svojim radnim mestom, taj posao obavlja najbolje.

Naše preduzeće brzo raste, zato smo uvek u potrazi za mladim talentima.Da li bi želeli da se pridružite našem timu?

 

Trenutno nemamo slobodnih radnih mjesta. Ukoliko nam želite poslati CV za buduća radna mjesta, molimo Vas da pošaljete mail na: info@optiprint.ba.

Iznajmljivanje kolor štampača
i multifunkcijskih uređaja

Bezbrižno
štampanje u boji

Ekološko rešenje
za svaku kancelariju

Brza i efikasna
tehnička podrška