Pitanja i odgovori

Kako mogu postati vaš korisnik?
Popunite formular na sajtu i kontaktiraćemo vas u najkraćem mogućem roku, da bi se dogovorili za odgovarajući termin besplatne probe.

Šta dobijem sa vašom uslugom?
Fiksna cena najma obuhvata uređaj, instalaciju, redovno servisiranje i otklanjanje grešaka, tehničku podršku, rezervne delove i potrošni materijal (kertridži itd.) i dogovoreni broj ispisa u boji ili crno-belih ispisa. Jedino papir i struja nisu uključeni u cenu najma.

Naj koje vreme me ugovor o najmu vezuje?
Omogućavamo vam ugovor bez dugoročnog vezivanja. Ugovorno vezivanje u nekim slučajevima zavisi od paketa najma. U primeru kratkoročnog najma (1–3 mesece) računamo 60,00 KM (bez PDV-a) + kilometrinu (u skladu sa važećim zakonima), za troškove instalacije.

Kakvo je vreme reagovanja u slučaju kvara?
Više od 95% grešaka, koje nam klijenti jave do 12. sati, otklonimo istog dana, dok kvarove koje nam klijenti jave posle 12. sati otklonimo istog ili najkasnije sledećeg dana.

Kako je sa najmom van Beograda?
Zajedno sa našom franšiznom grupom pokrivamo celu BiH, a svi naši korisnici primaju uslugu na jednakom nivou, bez obzira na to, gde se oni nalaze.

Da li moramo sami da kupimo uređaj?
Ne, uređaj je uključen u cenu najma. O konkretnom tipu štampača/uređaja dogovorićete se sa našim savetnicima, u zavisnosti od vaših potreba.

Kako je sa kertridžima?
Kertridži i ostali potrošni materijal (sem papira i struje) su već uključeni u cenu najma, zato njih ne plaćate dodatno.

Kako je sa servisom uređaja?
Fiksna cena najma obuhvata sve usluge servisiranja. Izuzetak su kvarovi prouzrokovani nemarnom ili nepravilnom upotrebom uređaja. U slučaju nemarne upotrebe uređaja popravka se naplati po važećem cenovniku servisnih usluga.

Iznajmljivanje kolor štampača
i multifunkcijskih uređaja

Bezbrižno
štampanje u boji

Ekološko rešenje
za svaku kancelariju

Brza i efikasna
tehnička podrška